2019 - 8. heti összefoglaló

Kezdetét vette a tavaszi ülésszak. Mozgalmas tavasz előtt állunk, hiszen a családi akcióterv megvalósításához több törvény módosítására is szükség van.

5 éve ünnepeljük a Magyar Ápolók Napját. A mai nap lehetőséget biztosít arra, hogy megköszönjük Önöknek az év 365 napján végzett áldozatos munkájukat. Mások megsegítése az egyik legnemesebb cselekedet. Köszönjük! A Kossuth Zsuzsanna elismerésekhez pedig ezúton is gratulálok!

A héten tartotta a Pannon Egyetem Modern Filológia és Társadalomtudományi Kara a közös kari estjét, melyre engem is meghívtak. Sokat gondolkodtam azon, én mit hallottam volna szívesen egyetemistaként egy ilyen rendezvény alkalmával. Arra jutottam, nem szaporítom a szót fölöslegesen, inkább mindenki a vendégem egy sörre.

Veszprém és a Balaton térség Európa Kultúrális Fővárosa 2023

2023-ban Veszprém és a Balaton térsége lesz Európa Kultúrális Fővárosa. Tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy otthonunk Európa kiemelt találkozóhelyévé, a kultúra és a kreativitás kiemelt régiójává válhasson!

Ovádi Péter 发布于 2019年2月20日周三

2023-ban Veszprém és a Balaton térsége lesz Európa Kultúrális Fővárosa. Tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy otthonunk Európa kiemelt találkozóhelyévé, a kultúra és a kreativitás kiemelt régiójává válhasson!

Parlamenti felszólalás - 2019.02.20

Az Európai Unió adatvédelmi reformjának végrehajtása érdekébenszükséges törvénymódosításokról tartottam vezérszónoki felszólalást a Parlamentben.Mindannyiunk közös érdeke, hogy felhasználói adataink biztonsága garantált legyen.

Ovádi Péter 发布于 2019年2月22日周五

Az Európai Unió adatvédelmi reformjának végrehajtása érdekében szükséges törvénymódosításokról  tartottam vezérszónoki felszólalást a Parlamentben. Mindannyiunk közös érdeke, hogy felhasználói adataink biztonsága garantált legyen.

Hegedűs Barbara a Fidesz-KDNP önkormányzati frakcióvezetője tartott  sajtótájékoztatót a 2019-es költégvetésről. A város 27,4 milliárd forintból gazdálkodik idén, amelyből több mint 14 milliárdot fejlesztésre szánnak. Hajrá Veszprém!

12. alkalommal került megrendezésre a 25 órás maratoni Wass Albert felolvasás. Különleges hagyomány ez, amelyre méltán büszkék lehetünk. Nagy öröm számomra, hogy az elmúlt két napban számos műkedvelő osztott meg részleteket kedvenc irodalmi alkotásából, tartalmas időtöltést biztosítva az érdeklődőknek.

Magyar Kupa ezüstérmesek vagyunk!  Büszkék vagyunk Rátok! Nekünk Ti vagytok a győztesek!💪🥈 Veszprém Handball Team most rajtatok a sor! Hajrá!

Kövesse munkámat Facebookon és Instagramon!