2019 - 9. heti összefoglaló

Emlékezzünk a több tízezer, családjától elválasztott és kényszermunkatáborba hurcolt honfitársunkra, a koholt vádak alapján mészárszékre küldött emberekre, az ellenállóként mártírhalált halt hősökre. A közös emlékezés az elsőszámú feltétele annak, hogy ez a szörnyűség soha többé ne ismétlődhessen meg!

Megválasztásom előtt is azt ígértem, hogy elérhető képviselő szeretnék lenni. Minden esetben, amikor valaki személyesen, telefonon vagy e-mailen bejelentkezik, annak biztosítunk időpontot, az irodám pedig minden hétköznap nyitva van.

Mai fogadóórámon sincs ez másként, hiszen egészen este 7 óráig folyamatosan érkeznek a választópolgárok. Mi még mindig az elvégzett munkában hiszünk.

Sajnálom, hogy Katanics Sándor nem keresett meg egyszerűen, hogy szeretne velem beszélni. Természetesen, ha az iroda előtt összegyűlve kényelmesebbnek gondolják, ennek sincs akadálya, és az ő kérdéseikre is nagyon szívesen válaszolok, miután az előre bejelentkezett érdeklődőket meghallgattam, hiszen megvárakoztatni nem szeretek senkit.

A sportévnyitón Veszprém város kiváló sportolói, sport sikerei kerültek elismerésre. Büszkén mondhatom, hogy Veszprém és környéke nem csak kultúrájáról, történelmi emlékeiről híres, hanem kiváló sportolóiról és sportsikereiről is, legyen az egyéni sportág vagy csapatsport.

Szeretettel gratulálok a díjazottaknak! Hajrá Veszprém!

Veszprém 2019 évre vonatkozó költségvetési tervét a mai napon a közgyűlés megszavazta.

Nagyon örülök, hogy egy stabil alapokon álló, a jövőbe mutató gazdálkodás eredményeként 2019-ben a “közösségépítés költségvetése” biztosítja a város további fejlődését.

https://www.facebook.com/ovadipeter/videos/1877786002333096/
Hamarosan itt a tavasz

Hamarosan megérkezik a tavasz és vele együtt újra éled a természet.Nekünk ez a gyönyörű táj, a Bakony nem csak a legszebb vidék, de egyben az otthonunk is.

Ovádi Péter 发布于 2019年3月1日周五

Hamarosan megérkezik a tavasz és vele együtt újra éled a természet.
Nekünk ez a gyönyörű táj, a Bakony nem csak a legszebb vidék, de egyben az otthonunk is.

Újabb mozgalmas hètvègèn vagyunk túl.  Szombaton dèlelőtt a 20 èves pápai fidelitas meghívásának eleget tève beszèlgettünk Áldozó Tamás polgármester úrral jelenről ès a jövőről, tervekről ès cèlokról. Dèlután a közelgő nőnap alkalmából Öskün Ángyán Tamás polgármester úrral virággal kedveskedtünk a hölgyeknek. Este egy fergeteges hangulatú bálban kóstolhattam bele a sváb èletèrzèsbe Városlődön, ezúton is köszönöm a meghívást! A vasárnap a családè, kora tavaszias időben egy hatalmas sètával kapcsolódunk ki.

Kövesse munkámat Facebookon és Instagramon!