2019 - 10. heti összefoglaló

A Veszprémi Polgárok Nyugdíjas Klubja látogatott meg az Országházban. Mindig nagy öröm számomra, mikor vendègeket fogadhatok az ország legeszebb házában.

Balluff-Elektronika Kft. immár Csetényben is jelen van. A mai napon került átadásra az a gyártócsarnok, amely állami támogatás mellett, Csetény Község Önkormányzata valamint a Balluff-Elektornika Kft. közös összefogásával valósult meg.

A Balluff Csoport oda viszi a munkát, ahol a munkavállalók élnek. 
Ezúton is gratulálok!

Idén 30. alkalommal került megrendezésre a Zrínyi Ilona matematikaverseny. Külön öröm, hogy a résztvevők közül 14.612 fő határon túli (felvidéki, erdélyi, kárpátaljai és vajdasági) magyar diák is részt vett a versenyen. Veszprém megyében 6 város 9 iskolájában zajlott a megyei forduló 1069 résztvevővel. Szeretettel gratulálok minden résztvevőnek és a díjazottaknak!

Bencsik András volt a vendège, a Veszprèmi Közèleti Estèk rendezvènysorozat első előadásának. A tèma a közelgő Európa Parlamenti választások és az aktuálpolitika volt.

Ezúton is köszönöm, hogy elfogadta meghívásomat!

Ma, az Országgyűlés Magyar-Olasz Baráti Csoportjával, valamint az Olasz Törvényhozás Olasz-Magyar Baráti Tagozatának tagjaival találkoztam. Az egyik legfőbb prioritásunk, hogy elegendő forrást biztosítsunk a közös agrárpolitika és a kohéziós politika számára. Olaszország fontos partnerünk, hiszen Róma is elismeri a hagyományos politikák fontosságát.

Elindult a Magyar Falu Program! Magyarország Kormánya eltökélt a magyar vidék fejlesztése és fejlődése mellett.

Nőnap alkalmából sok szeretettel köszöntöm a hölgyeket! Isten éltesse Önöket!

Nagy megtiszteltetés, hogy a fővédnöke lehetek, a 8. Connector Táncfesztiválnak, ami idén már a Veszprém Arénáig nőtte magát. A 14 táncstílust és 2500 táncost felvonultató versenyen a magyarországi táncosok mellett megmérettetik magukat Ausztria, Franciaország, Horvátország, Szerbia és Szlovákia
tánccsoportjai is.

Kövesse munkámat Facebookon és Instagramon!