2019 - 13. heti összefoglaló

Mikor vehetik birtokba a veszprémiet a Modern Városok Program sportfejlesztéseit?

Orbán Balázs államtitkár urat kérdeztem arról, hogy mikor vehetik birtokba a veszprémiek a Modern Városok Program keretében megvalósuló új sportuszodát és a kibővített Veszprém Arénát?Államtitkár úr válasza itt ⬇️

Közzétette: Ovádi Péter – 2019. március 25., hétfő

Orbán Balázs államtitkár urat kérdeztem arról, hogy mikor vehetik birtokba a veszprémiek a Modern Városok Program keretében megvalósuló új sportuszodát és a kibővített Veszprém Arénát?

Fogadóórát tartottam ma Bándon ès Csehbányán. Köszönöm, hogy megtiszteltek èszrevèteleikkel, javaslataikkal.

A színházi világnapot 1962 óta tartják március 27-én, annak emlékére, hogy 1957-ben ezen a napon volt a Párizsban működő Nemzetek Színházának évadnyitója. Igazán szerencsések vagyunk, hiszen a Veszprémi Petőfi Színház, aPannon Várszínház és a Kabóca Bábszínház / Kabóca Puppet Theater zseniális műsorokat kínálnak minden korosztály számára. Ebben a rohanó, digitális világban nagyon fontos a tradícionális színházművészet és tágabb értelemben a kultúra ápolása!

Óvjuk környezetünket! Ne menj el a szemét mellett, neked csak egy pár másodperc, de gyermekeink, unokáink élhetőbb Földet kapnak cserébe. 🌏🐦🌲🌳🌿

A Te Szedd akció során a legaktívabb megyék közt volt Veszprém megye!

Nagy öröm, hogy immár Úrkúton is bővült a kisgyermekes családokat segítő szolgáltatások köre, és 7 gyermek birtokba is veheti a közel 10 millió forintból létrehozott bölcsödét. A kormány minden eszközzel a családok mellett áll, és azon dolgozik, a családvédelmi akciótervvel vagy éppen a Magyar Falu Programmal, hogy segítse megőrizni a kistelepülések népességmegtartó erejét.

Köszönet illeti Anikó Fülöp polgármester asszonyt, aki évek óta kiváló partner Úrkút jövőjének fejlesztésében.

Győzelem! Bejutottunk a legjobb 8 közé a BL-ben! Szèp volt Fiúk, gratulálok! Ez Veszprèm!😎💪 A tèt a legjobb nyolc közè jutás! Hajrá Veszprèm! Szurkoljuk ki!

Népes pávián család érkezett a Veszprémi Állatkertbe, akik pár héten belül már a tágas külső kifutójukat is birtokba vehetik. 😊🐒 Aki teheti látogasson el Magyarország egyik legmodernebb, leggyönyörűbb parkjába! Kiváló kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak egyaránt!