2019 - 14. heti összefoglaló

Az Országgyűlés elfogadta a családvédelmi akcióterv megvalósításához szükséges törvénymódosításokat. Nekünk mindig Magyarország az első!

Az elmúlt egy èvben már több mint 500 fő látogatott a vendègemkènt a választókerületből az Országházba. Ma a Táncsics Nyugdíjas Klub valamint az Aranyeső Nyugdíjas Klub volt a vendègem. Szeretettel látom Önöket, örülök, hogy megmutathatom az ország legszebb házát!

Az AutiSpektrum Egyesület felhívására, a Csillagbusz rajzpályázatra több mint 250 alkotás èrkezett. Szeretettel gratulálok a díjazottaknak, valamint mindenkinek aki rèszt vett ès művèvel megörvendeztette a nagyközönséget. Nagyon büszke vagyok, hogy városunkban ès a tèrsègben az Egyesület igazi közössègkènt tevèkenykedik. Köszönöm, hogy ennyien rèszt vettünk a kèk lufis szimpátia sètán.

Tíz éves lett a Cholnoky Nyugdíjas Klub tánccsoportja. Múltidézéssel, közös énekléssel és tánccal ünnepeltünk. Szeretettel gratulálok a jubileumhoz! A vehir.hu cikkét ezen a linken érheti el.

A héten Gyopáros Alpár kormánybiztos úrral egyeztettem a Magyar Falu Program keretén belül megvalósuló fejlesztésekről. Eltökéltek vagyunk a magyar vidék fejlesztése és fejlődése mellett. Kiemelten fontos számomra, hogy a választókerületben lévő kistelepülések folyamatos lehetőséget kapjanak a megújulásra.

Dr. Feldman Zsolt mezőgazdaságért felelős államtitkár úrral tartottunk a nemesvámosi Gazda Fórumot megelőzően sajtótájékoztatót. A agráriumban soha nem látott fejlődés ment végbe az elmúlt években. A legnagyobb kihívásokkal az Európai Unió szintjén kell az ágazatnak szembenéznie. Az Európai Bizottság 2020 után számottevően, 15-20 százalékkal csökkentené az agár- és vidékfejlesztési támogatásokat, azért, hogy az elvont forrásokat – a gazdák pénzét – a migrációra költse. A magyar kormány a gazdák mellett áll! Kiemelten fontos, hogy május 26-án mindenki menjen el szavazni és támogassa a Fidesz-KDNP listáját! Védjük megy együtt a magyar agráriumot!

Nagyon örülök, hogy Veszprém 01-es számú választókerületében számos aktív közösség tevékenykedik. Köszönöm, hogy Önöket képviselhetem az ország legszebb házában.

Arra kérjük a magyar embereket, hogy támogassák Orbán Viktor programját, és menjenek el szavazni május 26-án! Hajrá Magyarország!🇭🇺

Aktivistáink fáradhatatlanul járták ma az utcákat és gyűjtötték az aláírásokat. Ahhoz, hogy békében, nyugalomban élhessünk a saját hazánkban, a saját otthonunkban kelletek ti is, és kell az egyértelmű döntés május végén! Hajrá Magyarország! Hajrá Fidesz!