2019 - 29. heti összefoglaló

A magyar kormány számára kiemelten fontosak a kistelepülések. Minden intézkedéssel arra törekszünk, hogy élhetővé, és a fiatalok számára is vonzóvá tegyük a vidéket.

Minden település ereje az ott élő közösségekben rejlik. Jásd összetartó aktív közösséggel büszkélkedhet! Bízom benne, hogy egy közös találkozási pont lesz a megújult főtér mindenki számára.

A Veszprém TV műsorának voltam a vendége. A 2020-as költségvetésről, családpolitikáról és a választókerületet érintő fejlesztésekről is szó esett. Köszönöm a beszélgetést!

Vackoló Állatvédő Egyesületnél jártunk. Vittünk egy kis elemózsiát ès sètáltunk egy nagyot.🐾 Fogadj örökbe egy állatot – ezzel rögtön két életet menthetsz meg!🐶🐱

A Fidelitas Veszprémi Szervezetének tagjai a rendkívüli nyári ülésszak utolsó napján az Országházba látogattak. Különleges élményben volt részük, hiszen végighallgathatták Dr. Varga Judit miniszter asszony eskütételét.

Köszönöm ezt a csodaszèp kèpet Verb Imréné Rednágel Eta nèninek! Magával ragadó èke lesz az irodámnak.

Kèt kerèken èrkeztünk Porga Gyula polgármester úrral ès Kovács Áron önkormányzati kèpviselő úrral a Kerékpáros Családi Nap Szabadságpusztán rendezvényre.

Kerèkpár út tesztelve ✔️
Lámpás csomópont tesztelve ✔️