2019 - 31. heti összefoglaló

Czaun János képviselő úrral és Porga Gyula polgármesterrel egyeztettünk Gyulafirátóton a 82-es főút és a Hajmáskéri utca kereszteződésében megvalósuló forgalomirányító lámpáról.

Biztos vagyok benne, hogy az elkészült lámpás kereszteződés megvalósulásával megszűnnek a korábbi problémák. Közlekedjünk biztonságosan, vigyázzunk egymásra!🚴‍♀️🚗🚶‍♂️🚶‍♀️

Tegnap nagyon jó hangulatban telt a Veszprém Félmaraton pályabejárása. Köszönöm, hogy ilyen sok sportbarát eljött és közösen végigfuthattunk az ország legszebb pályáján! 🏃‍♀️🏃‍♂️

Augusztus 25➡️ Veszprém Félmaraton! Legyünk ott minél többen!

Elsők között vehette át új, hétüléses autóját a veszprémi Herczeg család, hiszen a Családvédelmi Akcióterv indulásának első napján, július 1-jén adták be igénylésüket a nagycsaládosok autóvásárlási támogatásáért. Három gyermekük is segített a döntésben: a fiúk ragaszkodtak a „húzós ajtós” változathoz. Hét különböző típust is kipróbáltak, mire kiválasztották a megfelelő családi autót. A kocsi átadásról a mai Magyar Nemzet számol be. Eddig egyébként országszerte majd’ 8000 család igényelte a nagycsaládosok autóvásárlási támogatását.

Ma 61 éve, hogy a Veszprémi Állatkert megnyitotta kapuit. 
A születésnap alkalmából meghirdetett rajzverseny díjátadója előtt a gyermekek rajzaikkal csalogatták ki az oroszlánokat új helyükre.

Köszönöm a meghívást és hogy együtt ünnepelhettünk!🦁🐅🦓🐘🦏🐫🦒

Sobri Jóska Kalandpark és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete idén már 4. alkalommal rendezte meg a Nagy Kaland Napját, amely során 100 nagycsaládot láttak vendégül egy teljes napon keresztül Kislődön a Kalandparkban.

Példamutató társadalmi szerepvállalás, melyhez ezúton is szeretettel gratulálok !

Csopaki nyarak, focizás a grundon, családi séták az állatkertben. Ovádi Pétert, Veszprém parlamenti képviselőjét veszprémi és balatoni kedvenceiről kérdeztük a nyárra készülődve.

A vehir.hu készített velem egy rövid, nyári interjút ami kivételesen nem a képviselői munkáról készült.

A teljes cikk ezen a linken érhető el.