Képviselőnek lenni egy szolgálat, amiben az év 365 napjában bizonyítani kell az embereknek. Az ő érdeküket képviselni, az ő akaratukat érvényesíteni az országgyűlésben, az őket érintő kérdésekkel, problémákkal foglalkozni. Szerintem nincs olyan helyzet, amire ne lehetne megoldást taláni. Nekünk az a feladatunk, hogy azt minél gyorsabban felderítsük és megvalósítsuk.

Nagy szerencsémnek tartom, hogy olyan kiváló ember mellett tanulhattam meg ezt a mentalitást, akik kivétel nélkül ebben hittek és őket is ez vezérli a mindennapokban.

Én olyan képviselő szeretnék lenni, aki jelen van, elérhető, aki a polgármesterekkel és az itt élőkkel együtt dolgozik a térség fejlődéséért. Született veszprémiként itt vagyok otthon és mindennél fontosabbak számomra ennek a térségnek a sikerei.

Nincs annál jobb érzés, mint amikor a mindennapokban látom a fejlődést, hogy minden egy kicsit szebb és modernebb. Számos sikert értünk el és azt is látom, hogy a választókerület minden települése léphetett egyet előre az elmúlt időszakban.

Mindenhol történt olyan fejlesztés, amivel az emberek mindennapjai váltak jobbá és kényelmesebbé. De talán még ennél is több cél és terv van előttünk, amit meg szeretnénk valósítani.

A Modern Városok Programban több mint 75 milliárd forint érkezik Veszprémbe. Ezeken a fejlesztéseken kívül azonban még kiemelten szükséges a veszprémi déli elkerülő korszerűsítése, a kistelepüléseket összekötő utak átfogó felújítása és a turisztikai lehetőségek kiaknázása a Bakony és a Balaton ölelésében.

Tősgyökeres veszprémi vagyok. Jelenleg is itt élek feleségemmel és két gyermekemmel. Számomra az ő biztonságuk a legfontosabb. Meggyőződésem, hogy csak akkor tudhatom majd biztonságban őket, ha Magyarország a jövőben is kiáll érdekei mellett és tűzön-vízen keresztül megvédi azokat.

Nem akarok félni akkor, amikor kimennek játszani és nem akarom, hogy szégyellni kelljen keresztény hitemet.

A 2018. április 8-i választás tétje, hogy meg tudjuk-e őrizni eredményeinket, kultúránkat és hazánk biztonságát. Nekünk Magyarország az első!

Ovádi Péter
25 920 48.75%
Kész Zoltán
16 688 31.39%
Dr. Varga-Damm Andrea
7 054 13.27%

Köszönöm a bizalmat!